HAPPY NEW YEAR
Graag tot ziens in 2021 in ons vakantiehuis! 

Vakantiehuisje "Tiny House Tholen"

Wij werken Coronaproef! 

Duurzaam gebouwd in 2020, ligt #Tiny House Tholen# op een unieke locatie aan de rand van het stadshart op de oude vesten. Het staat naast het hoofdhuis dat is gebouwd in 1850 en valt onder "beschermd stadsgezicht". Het biedt ruimte aan een overnachting met 1-2 personen en geeft veel privacy en comfort.  Speciaal voor mensen die houden van natuur, rust en ruimte, gelegen op 2 minuten loopafstand van de zee en 5 minuten van het haventje. U loopt meteen in het buitengebied om een heerlijke ochtendwandeling te maken langs zee en velden. Vanuit huis kunt u alle routes te voet of met de fiets meteen oppakken zonder auto te gebruiken. Parkeren is gratis en u heeft een eigen fietsenstalling! Huisdieren zijn niet toegestaan omdat wij rekening willen houden met allergieën. 

Tholen is een Zeeuws eiland met een prachtige authentieke natuur en geen volgebouwde kusten maar mooie vergezichten en prachtige wolkenformaties. Voor de waterliefhebber is er van alles te doen. Naast heerlijk zwemmen in schoon zeewater, kunt u kokkels rapen, oesters tikken of garnaaltjes, kreeften en krabben bewonderen in het grootste beschermde watergebied van Europa "De Oosterschelde". Voor duikers onder ons een walhalla! En dat op 15 minuten fietsen afstand! Grote steden zijn binnen handbereik bv. Rotterdam (45 km) of Antwerpen (50 km).  

Voor meer informatie neem een kijkje bij "de omgeving"


Gastenboek

Tamara van den Berg
05-01-21 11:56:06
Wat een heerlijk huisje, sfeervol ingericht, welkom gevoel en aan werkelijk alles is gedacht. Een absolute aanrader. Wat was het fijn!
Iris De Herdt
23-12-20 09:58:23
Een prachtig nieuwe verblijfplek in ons geliefde Zeeland! Rustig gelegen, toch centraal in pitoresk Tholen, en tot in de puntjes verzorgd! Echt aan alles was gedacht in dit Tiny House (dat trouwens meer dan ruim genoeg was voor ons twee). Perfecte uitvalsbasis voor wandelen, joggen, fietsen (incl een fietsenstalling), een bezoekje aan Bergen op zoom en ook zwemmen kan vlakbij in het Bergse Diep. Aanrader!
Danielle Bremer
30-11-20 19:35:50
Heerlijk midweekje gehad in Tholen: fijn huisje (alles aanwezig) met heerlijke bedden en prima douche. Fietsen en wandelen in het Zeeuwse landschap met prachtige luchten en je bent er even helemaal uit!
Juulke Steuten
16-09-20 18:09:23
We hebben een heerlijk weekend gehad in Tholen! Het huisje is compact maar aan alles is gedacht, en veel te doen in de omgeving. Absoluut een aanrader!
Ietje Poelen-Pattinasaranij
09-08-20 07:19:13
Wat is het prachtig geworden. En wat zullen je toekomstige gasten (ik hoop dat ik er binnenkort ook 1 van ben) er ontzettend van genieten.
Dat ze er maar velen mooie momenten en herinneringen mogen maken.

Kijk voor een impressie naar de video...