Tiny House Tholen
Klein, maar groots verblijf in Zeeland.                                                                     Laat u inspireren!

Fietsen huren

Tweewielercentrum Tholen zit op loopafstand van Tiny House Tholen ( 5 min!) Wij hebben afspraken met deze winkel zodat u tegen een gereduceerd tarief fietsen kunt huren. Dus mocht u een fiets willen huren, geef dat dan door bij uw boeking. Voor € 15,= per dag huurt u al een gewone fiets en voor € 22,50 een elektrische. Deze prijzen gelden enkel als u via Tiny House Tholen boekt. Let wel, u blijf ten alle tijde zelf verantwoordelijk voor diefstal of schade maar de fietsen zijn verzekert. Kijk voor meer informatie op www.tweewielercentrumtholen.nl.

Adresgegevens
Eendrachtsweg 3-5
4691 EK THOLEN

Maandag

Gesloten

Dinsdag

08:00 - 17:30

Woensdag

08:00 - 17:30

Donderdag

08:00 - 17:30

Vrijdag

08:00 - 17:30

Zaterdag

08:00 - 16:00

Zondag

Gesloten

Schoonmaak

Natuurlijk geldt, zoals in ieder vakantiehuis, dat er schoongemaakt dient te worden. Dit doen wij grondig vooraf en ná uw bezoek. Wij komen dus niet tussendoor binnen. Wij willen u als gast daarom verzoeken om a.u.b het huisvuil tussendoor en bij vertrek in de daarvoor bestemde container te gooien en geen etensresten op de vloeren en meubels achter te laten. Op Tholen wordt het afval gescheiden in papier, plastic, groen en restafval. Het is fijn als u dat ook wilt doen. 

Extra service

Indien u wensen heeft, anders dan hierboven aangegeven, dat horen wij dat graag van u. Wij zullen altijd ons uiterste best doen om uw wensen en behoeften in vervulling te laten gaan. Niets is onmogelijk maar soms is het mogelijke niets.