Tiny House Tholen
Klein, maar groots verblijf in Zeeland.                                                                     Laat u inspireren!

 Referenties

Gastenboek

14 berichten op 3 pagina's
Lida Thijssen
25-04-23 15:44:31
We hebben 3 heerlijke dagen gehad in het sfeervolle Tiny house Tholen, het was hier echt genieten en zo leuk ingericht.
Het huisje ligt aan een park en ligt heel centraal, dichtbij het leuke centrum van Tholen. Je kunt hier alle kanten op om te wandelen of om het eiland per fiets te verkennen. Het is echt een aanrader!
Ineke en Ruud Mulder
06-11-22 10:18:50
Bedankt voor de geweldige service in dit gezellige huisje, dat werkelijk van alle denkbare gemakken is voorzien. Heerlijk in een rustige omgeving geslapen. Alles ruimer dan je in een tiny house zou verwachten. Klasse!! Top!!. Voor nu en hopelijk nog eens.
Cornelis Bové
17-10-22 15:11:05
Van 14 tot 17 hebben we (collega uit Slowakije en ik) in het Tiny House verbleven, alles was aanwezig, Marlita staat altijd voor je klaar, lekkere bedden, je kan zelf koken als je dat wilt, eigenlijk voel je niet dat je in een Tiny House bent, een prima verblijf voor 2 personen, rustige omgeving en restaurants en winkels op loopafstand.

zoals gemeld in het vorig bericht, EEN AANRADER.
Malcolm en Jolieke Aalders
01-08-22 22:10:58
We hebben 10 heerlijke dagen in het Tiny House gehad! We wonen in het buitenland en zochten een plekje op Tholen, dicht bij familie en vrienden. Dit was perfect! Het huisje is heel mooi, schoon en handig ingericht. En de tuin met zitje en veranda is heerlijk. Een klein paradijsje! Onze baby kon er ook goed bij. Marlita is heel aardig, goed bereikbaar en respecteert je privacy.
Echt een aanrader!
Opmerking:
Beste Malcolm en Jolieke. Fijn dat jullie even dicht bij de familie konden zijn en zij jullie kindje konden ontmoeten voor de 1ste keer.
Rik en Marjolijn de Jongh en Haarhuis
08-03-22 19:54:03
Van 4-6 maart 2022 hebben wij een heerlijk weekendje gebivakkeerd in Tiny House Tholen. We hebben ontzettend genoten van dit leuke huisje, dat van alle gemakken was voorzien. Leuk dat Marlita nog even persoonlijk kwam kennismaken. Ze heeft ons direct van tips voorzien. De inrichting is gezellig, het bed slaapt heerlijk, de regendouche en de vloerverwarming in de badkamer zijn heel comfortabel, kortom top. De locatie is ook erg prettig aangezien je zo de natuur in loopt maar ook zo het centrum van Tholen. Zeker een aanrader!!!
Tonen: 5  10   20