Tiny House Tholen
Klein, maar groots verblijf in Zeeland.                                                                     Laat u inspireren!

Over Tiny House Tholen in Zeeland

Met een woonoppervlakte van 44 m2 is het huisje in dezelfde sfeervolle stijl gebouwd als het oude hoofdhuis.  Het is met liefde en smaak ingericht. Een beetje victoriaans, vooral landelijk met snufjes modern. Er is gekozen voor veel comfort en luxe zodat uw verblijf vooral het “thuis” gevoel evenaart. Op de begaande grond bevindt zich de keuken, woonkamer en een luxe badkamer. Dankzij de grote tuindeuren kijkt U uit over de prachtige veranda en tuin. De volledige bovenverdieping is ingericht als een slaapkamer met een prachtig uitzicht over het water en het bos. In het voorjaar vliegen hier allerlei soorten vogels aan uw raam voorbij. Geen verrekijker nodig! 

Wij streven er naar onze gasten het gevoel te geven er even helemaal tussenuit te zijn zonder verplichtingen. Een sleutelbox zorgt ervoor dat U, ná de standaard gehanteerde inchecktijd, op ieder gewenst moment via een eigen ingang naar binnen kunt. Natuurlijk vinden wij het leuk om onze gasten even te zien, maar alleen als dat zo uitkomt. Wij waarderen uw privacy.  

In principe is het huisje bedoeld voor een overnachting met 2 personen. Het huisje is niet geschikt voor kinderen. Mocht u met een baby willen komen dan is het handig dit even vooraf te overleggen. Er zijn geen voorzieningen beschikbaar voor kinderen en het huisje heeft geen aangepaste voorzieningen voor mensen met een beperking. De bedden op de eerste verdieping kunnen zowel van- als naast elkaar geschoven worden. De woonkamer beschikt over een zeer luxe bedbank die met één handeling om te toveren is naar een comfortabel bed. Hierdoor is (bij uitzondering) de maximale bezetting, voor uiterlijk 1 nacht,  3 personen. Er worden dan wel extra kosten in rekening gebracht. 

Specificatie

 • Eigen toegang en veel privacy, eigen badkamer, aparte slaapkamer op 1ste verdieping en een klein eigen terras;
 • U kunt gebruik maken van een heerlijke grote veranda;
 • Het gehele pand, inclusief de tuin, zijn rookvrij;
 • Parkeergelegenheid ligt naast de accommodatie;
 • Het hele huis is zodanig geïsoleerd dat het lekker koel is ook tijdens de erg warme dagen. Mocht u ondanks dat toch airco wensen dan is die aanwezig; 
 • Het huisje is niet geschikt voor gezinnen met kinderen;
 • Huisdieren niet toegestaan ;
 • U beschikt over een volledig ingerichte keuken met o.a. een grill/magnetron, 2 kookplaatjes, waterkoker, Nespresso, broodrooster, schalen, glaswerk, servies, pannen enzovoort. Er is geen oven beschikbaar maar uw host legt graag wat broodjes in haar oven voor u! Op termijn zullen we het huisje wel voorzien van een oven. 
 • Er is één badkamer met een gewone- en een regendouche, wastafel en toilet. De douche is milieu- en waterbesparend. Dit betekent dat we een 100 liter boiler geïnstalleerd hebben. Dat is ruim voldoende  voor een douche met 4 personen. Echter als u lang en heel heet wilt douchen, ligt het moment snel op de loer dat de boiler leeg is. Dan moet u even weer een uurtje wachten ;
 • U ontvangt naar gelang de lengte van uw verblijf ( zie "prijzen") 1 of 2 sets Beddengoed, keuken- en badhanddoeken. In het kader van milieuvriendelijkheid verzoeken wij u zuinig te zijn met wasgoed. Krijgt u een ongelukje, meldt het dan aub z.s.m.. Geen probleem, u krijgt dan gratis nieuw beddengoed. Mocht u bij een langer verblijf alsnog meer wensen hebben dan kunt u tegen betaling meer schoon textiel krijgen ;
 • U heeft de beschikking over een overdekte fietsenstalling;
 • U heeft de beschikking over een eigen terrasje;
 • Wifi in de accommodatie is gratis;
 • TV met Netflix;
 • Het gehele huis wordt verwarmd met vloerverwarming;